Noutati

Trei idei sa va amintiti povestea de dragoste

Marţi 11 Februarie 2014


Luna Februarie este un prilej bun sa va amintiti cat de importanta este iubirea in viata voastra. Cu doua zile dedicate acestui sentiment, Sf. Valentin si Dragobete, mai ramane doar sa va hotarati ce zi alegeti pentru a retrai cele mai importante momente din viata voastra.

Ia uite trei idei pe care le puteti pune si voi in practica:

1. Pregatiti o cina romantica. O masa simpla, eleganta, amenajata cu lumanari decorative, sampanie pastrata la rece intr-un minibar si un fel de mancare simplu va poate scoate din monotonie si se poate transforma intr-o seara de poveste. Cautati decoratiuni speciale? Accesati magazinul online DIQIS si puteti alege dintr-o varietate de produse dedicate amenajarii mesei.

2. Scoateti fotografiile vechi si aranjati-le intr-un cadru foto. Mai tineti minte fotografiile din tinerete, excursiile, petrecerile, pozele de la botez ori nunta? Daca le-ai printat si le pastrati intr-un sertar, e cazul sa le scoateti si sa le expuneti. Cu siguranta va vor incanta privirea de fiecare data. Daca nu, printati-le, aranjati-le in rama foto pe care o puteti alege din cele cateva modele de cadre foto de la DIQIS. O ocazie buna sa depanati amintiri despre cum v-ati cunoscut.

3. Un mic dejun si-un cadou pentru amandoi. Va place sa va beti cafeaua sau ceaiul impreuna? V-am pregatit cateva modele de cani si boluri simpatice carora nu le veti putea rezista.


Voi cum sarbatoriti iubirea?Toate stirile