Noutati

De Paște, creează noi amintiri alături de cei dragi!

Vineri 03 Aprilie 2015

Paștele este un prilej de bucurie, un prilej de a micșora distanțele dintre noi și de a ne bucura de compania familiei. Ție ce-ți trece prin minte când te gândești la sărbătorile de Paște? Așa-i că-ți vin imagini cum vopseai ouăle cu bunicii, cum pregăteai pasca cu mama sau cum „meștereai” friptura cu tata?

Pentru că noi, Frarom Shop, ținem la aceste amintiri, ți-am pregătit reduceri de până la 60% la tigăi, forme pentru copt, forme de silicon, tăvi pentru copt, tigăi din fontă, tăvi pentru pizza, brioșe, forme prăjituri și multe altele.

Creează noi amintiri alături de cei dragi și achiziționează produse la reducere până pe 15 aprilie 2015 de pe site-ul www.fraromshop.ro, dar și din magazinul fizic din Centrul Comercial Felicia Iași.Uite ce produse găsești:
  • Tavă pentru chec sau cozonac la 29% reducere. Tava are în interior un strat antiaderent, ranforsat cu particule de ceramică ce întăresc suprafața, combină antiaderența și rezistența la abraziune, ceea ce face produsul rezistent pentru o perioadă îndelungată;
  • Formă din silicon pentru budincă la 60% reducere. Avantajul produselor din silicon este că sunt flexibile și au suprafața de lucru antiaderentă, făcând posibilă curățarea foarte ușoară, atât manual, cât și în mașina de vase. În plus, se pot mula și plia pentru a fi depozitate într-un spațiu restrâns;
  • Set de tăvi pentru copt antiaderente la 49% reducere. Setul conține 8 forme pentru copt realizate din oțel Hi-Top și un strat de xylan antiaderent: o formă pentru tort cu bază dublă, detașabilă, cu diametrul de 26 cm, o formă pentru tartă cu diametrul de 28 cm, o forma pentru cozonac, chec sau pâine cu diametrul de 25 cm și 4 forme mici pentru plăcinte.

Ce mai stai? Hai pe site sau în magazinul fizic din Centrul Comercial Felicia Iași!

Toate stirile