Noutăţi

Moș Crăciun are sacul plin cu reduceri

Vineri 16 Decembrie 2016

Crăciunul aproape că ne bate la ușă. Sunteți pregătiți? Este perioada cadourilor, a meselor îmbelșugate și a caselor împodobite, una dintre cele mai frumoase sărbători din an. Fiecare dintre noi trăiește spiritul Crăciunului alături de cei dragi. Împreună îl așteaptăm pe Moș Crăciun și petrecem clipe minunate. Pe ultima sută de metri, magazinele on-line Frarom Shop și Diqis vă oferă motive de sărbătoare. Dacă nu ați găsit cadoul perfect sau aveți nevoie de accesorii pentru masa de Crăciun, în magazinele noastre găsiți tot ce aveți nevoie pentru un Crăciun perfect. Toate accesoriile pentru servirea mesei sunt la reducere!


La Diqis, găsiți platouri, servicii de masă, tacâmuri, pahare, șervețele și decorațiuni pentru masă. Mai exact, toate elementele de care aveți nevoie atunci când așezați o masă festivă. Moș Crăciun aduce reduceri între 20- 25% la articolele selectate. Nu uitați și de categoria noastră specială de Crăciun unde găsiți cadouri perfecte pentru cei dragi. Alegeți produsele preferate si profitați de transport gratuit la comenzi de peste 199 de lei.


Frarom Shop aduce reduceri la o gamă foarte largă de produse: accesorii pentru servirea mesei, accesorii pentru petreceri și obiecte decorative. Produsele dumneavoastră preferate sunt reduse cu până la 20%. Pentru că Moș Crăciun nu poate fi primit cu mâna goală, gospodinele pregătesc prăjituri delicioase pe care le așază sub brad. În Atelierul de prăjituri găsiți tăvile și ustensilele potrivite pentru prepararea acestor bunătăți. Adăugați în coș toate produsele preferate și aveți transport gratuit la comenzile e peste 149 de lei.



Vă dorim spor la cumpărături!



Toate stirile