Noutăţi

Oferte HOT în magazinele on-line Diqis și Frarom Shop

Marţi 13 Iunie 2017

Magazinele on-line Diqis și Frarom Shop te așteaptă cu reduceri la o gamă variată de produse pentru casa ta. Accesează magazinul tău preferat și profită de reducerile de până la 50% la produsele selectate. Grăbește-te, oferta este valabilă doar până pe 19 iunie! Cu siguranță vei găsi produse pe placul tău.

Știi momentul acela când ai invitați la masă și vrei să faci o impresie bună, dar realizezi că nu ai 6 farfurii la fel și ai 6 furculițe de 3 feluri diferite? Este timpul să-ți faci ordine în veselă și să te înnoiești din magazinul on-line Diqis. Aici ai reduceri între 15 și 45% la o gamă variată de farfurii, boluri, căni și seturi de tacâmuri. Dacă îți dorești să amenajezi masa în stil rustic, cu accente vintage, îți recomandăm linia de veselă Belle Promenade. Se potrivesc perfect cu setul de tacâmuri Baguette! Pentru un stil modern, cu accente urbane, optează pentru vesela din gama Home Sweet Home și accesorizează-le cu setul de tacâmuri Allure. Pentru un stil elegant al amenajării mesei, alege farfuriile din porțelan alb. Servire demnă de restaurantele de 5* cu farfuriile Beachcomber.

Pentru cei care nu acceptă decât perfecțiunea atunci când vine vorba de friptură, am pregătit setul de două piese pentru feliat carne cu 40% reducere. Acum vei putea scoate în evidență fripturile delicioase atunci când ai invitați la cină. Avem o surpriză și pentru gospodinele care petrec ore în șir în bucătărie ca să facă magie în farfurie, cum ne place nouă s-o numim. Lor le oferim un produs care nu trebuie să le lipsească, setul de cuțite Seasons Mono cu 20% reducere. Cuțite profesionale pentru bucătarii amatori!

Din timp în timp este recomandat să faci câteva mici schimbări în casa ta. Înlocuiești o perdea, o completezi cu o draperie, schimbi tabloul de pe hol, dai lumânările vechi pe unele noi și casa ta va căpăta un aer de prospețime. Magazinul on-line Frarom Shop este aici să îți ofere articole decorative cu reduceri între 20 și 40%.

Articolele decorative sunt pentru toată lumea. Pentru romantici avem sticle luminoase, lumânări decorative și globuri luminescente. Cei cărora le place să doarmă mult în weekend găsesc draperii opace pentru un somn lung și răcoros. Pentru copii am pregătit pușculițe ceramice unde să-și păstreze bănuții și rame foto cu personajele lor animate preferate. Doamnele și domnișoarele se pot răsfăța cu rame foto unde să păstreze amintirile cu cei dragi, cutii de bijuterii sau ceasuri decorative.


Toate stirile