Noutati

Noutăți și promoții la sfârșit de octombrie

Vineri 27 Octombrie 2017

Ne place mereu să ne surprindem clienții cu produse moderne, care să satisfacă orice așteptare. Luna aceasta am introdus în portofoliul nostru din magazinul on-line Diqis o nouă gamă de produse pentru baie. Nu este vorba de orice produse pentru baie, ci o linie de mobilier și accesorii pentru baie din bambus. Etajere, dulapuri de diferite forme și mărimi, coșuri de rufe, suporturi de prosoape, oglinzi și alte accesorii în nuanțe diferite de lemn. Pentru ca designul băii tale să fie complet, ai nevoie și de tușa de final: dispenserul de săpun, savoniera și suportul pentru periuțe de dinți. Ți-am pregătit accesorii în culori naturale care se potrivesc cu mobila din bambus. Descoperă produsele de care ți-am zis aici. O să găsești și câteva coșuri de depozitare pentru organizarea eficientă a spațiului!

Curios de promoțiile din magazinul on-line Diqis? Luna aceasta am dedicat-o în totalitate camerei de răsfăț, baia. Ți-am pregătit reduceri de până la 40% la toate accesoriile de baie. Grăbește-te, mai sunt câteva zile până la sfârșitul promoției!

Vedeta lunii? Rețeta pentru o masă de sărbători reușită. Ai 40% reducere la pachetul format din serviciu de veselă din porțelan și set de tacâmuri din inox. Vesela conține tot ce ai nevoie: farfurii pentru ciorba de afumătură, farfurii pentru sărmăluțe, farfurii pentru buturuga de Crăciun (rețeta o găsești aici) și farfuriuțe și căni elegante pentru cafeaua aromată. Cuțitele din setul de tacâmuri au vârful ascuțit și zimți speciali pentru a tăia cu ușurință friptura delicioasă de porc.

Și în magazinul on-line Frarom Shop te așteaptă noutăți! Găsești accesorii colorate pentru baie la prețuri accesibile, covorașe pufoase pentru picioare răsfățate, decorațiuni vintage și căni de ceai pentru serile reci de toamnă.

Dacă ești în plină desfășurare cu curățenia de toamnă, profită de ofertele noastre la produsele de curățenie. Ai reduceri de până la 40% la mopuri, lavete și găleți, pentru ca pardoseala din casa ta să strălucească fericită. Descoperă și restul ofertelor din magazinul on-line Frarom Shop aici.

Vrei să afli mai multe despre produsul minune pentru curățenie? Intră aici.Toate stirile