Noutati

Peste 150 de accesorii pentru casă la preț redus

Marţi 21 Ianuarie 2014

Îți dorești să faci câteva modificări în locuința ta anul acesta, dar îți faci griji în privința bugetului? Frarom Shop te ajută să economisești. Am selectat peste 150 de accesorii pentru casă și decorațiuni pe care le poți cumpăra cu până la 55% reducere până la sfârșitul lunii martie 2014.

Accesorii pentru bucătărie

Pregătește-te din timp pentru sezonul de vară și achiziționează o salatieră elegantă în care poți pregăti cele mai proaspete și aromate salate. Tot din gama accesoriilor pentru servirea mesei poți să îți înnoiești vesela cu un serviciu de masă „Romancia” roșu sau verde, după plac. Poți adăuga un set de trei pahare din sticlă din aceeași gamă și masa e ca și aranjată.

Dacă ai nevoie doar de două, trei farfurii, pune în coș câte o farfurie din gama „Capucina”. Acum îți poți face propriul tău set de farfurii adânci sau pentru desert.

Accesorii baie

Cum ar fi să ai o baie de poveste cu accesorii viu colorate, asortate cu gresia și faianța? Pentru a-ți împlini visul nu trebuie să renovezi toată baia, trebuie doar să îți alegi cu grijă accesoriile.

Un dispenser albastru pentru săpun și un colac colorat pentru WC vor fi cu siguranță o pată de culoare și vor ieși în evidență din prima. Dacă prea colorat nu e stilul tău, joacă-te cu materialele. Combină diverse accesorii din inox cu accesorii din lemn sau bambus și vei da o notă de eleganță încăperii. De exemplu, asociază cutiile din răchită pentru depozitare cu un set perie WC din crom.

Intră pe www.fraromshop.ro și combină accesoriile de care ai nevoie
pentru ca locuința ta să strălucească.


Toate stirile