Noutati

Reduceri pentru case dichisite

Joi 23 Ianuarie 2014

Magazinul DIQIS te așteaptă cu reduceri de până la 40% la produsele pentru amenajarea și decorarea cu dichis a casei tale. Vino în magazinul din Centrul Comercial Felicia Iași sau comandă online până la 15 februarie și vei începe cu dreptul amenajarea casei în 2014.

Optează pentru unul din cele patru modele de mese de călcat de la Brabantia și ai garanția unui produs durabil, rezistent și elegant. Cu siguranță vei aprecia o masă de călcat stabilă și solidă pe care veți putea călca la dungă ușor inclusiv hainele migăloase și care necesită o atenție deosebită. Acum, beneficiezi de 20% reducere la mesele de călcat.


Coșurile de gunoi din inox au un design modern, elegant și o garanție de 10 ani. Sunt concepute ca să se potrivească în orice colț al locuinței tale și te vor cuceri iremediabil. Profită de reducerea de 20%!


Fă-ți viața mai ușoară în bucătărie cu accesoriile practice, elegante și la modă selectate atât pentru adepții unui stil de viață luxos, cât și pentru cei care țin la tradiție.


Te așteptăm la DIQIS să descoperi decoruri și accesorii cu personalitate. DIQIS este primul concept store al companiei Frarom Internațional Est și a fost lansat la sfârșitul anului trecut.Toate stirile