Oportunități

Atelier culinar: Condimentează ca la carte!
Pentru unii gătitul este o meserie, pentru alții este o pasiune, pe lângă job, iar pentru o a treia categorie, gătitul este o pierdere de timp. Chiar și așa, cele trei categorii au ceva în comun: trebuie să mănânce.
Vă așteptăm pe toți la atelierul culinar „Condimentează ca la carte”, organizat vineri, 23 noiembrie 2012, între orele 17.00 -20.00, în incinta Centrului Comercial Felicia, în fața magazinului CTS Corner.
Bloggerul culinar Elena Pădurariu va testa oalele italienești de la Pensofal, condimentele Bart și ingrediente pe care aproape fiecare le are în bucătărie: paste, baghetă, legume, kaizer, piept de pui etc. Rețetele vor fi simple și ușor de pregătit.
La final, vom testa câte puțin din fiecare preparat.
Evenimentul este organizat de Frarom Shop – home & deco, CTS Corner și Culinare.tv.
Despre bloggerul culinar Elena PADURARIU:
„Dragostea pentru gatit am descopert-o la varsta de doar 13 ani si de-a lungul anilor am reusit sa excelez in arta culinara. Am inceput cu simple supe si ciorbe, apoi continuand cu alte feluri de mancare mai complicate. Curiozitatea pentru nou si arome m-a facut sa imi doresc mai mult. Asa ca in urma cu 2 ani mi-am facut blogul meu culinar unde am scris retetele indragite de mine, familie si prieteni. Nimic nu poate fi mai placut decat zambetul celor dragi dupa ce gusta din preparatele mele. Cu siguranta sentimentul de implinire se poate observa pe chipul meu. Sunt indragostita de arome si mancaruri pline de savoare. Sotul si cei doi copii ai mei sunt motivul pentru care am inceput sa invat a gati cat mai sanatos si rapid. Pentru mine mancarea nu trebuie sa fie doar buna, ci plina de culoare, parfumata si invaluita de mister. Fiecare preparat al meu are un loc separat in sufletul meu, de aceea imi iubesc tot ce iese de sub mainile mele. Curiozitatea m-a facut sa experimentez mancaruri cu mirodenii ciudate, iar produsul final nu pot spune decat ca a iesit minunat. Indemn pe fiecare sa aiba curajul in a incerca ceva nou! Merita sa incercati!”
Descoperiți rețetele Elenei de pe blogul culinare.tv.
Bloggerul culinar Elena Pădurariu va testa oalele italienești de la Pensofal, condimentele Bart și ingrediente pe care aproape fiecare le are în bucătărie: paste, baghetă, legume, kaizer, piept de pui etc. Rețetele vor fi simple și ușor de pregătit.
La final, vom testa câte puțin din fiecare preparat.
Evenimentul este organizat de Frarom Shop – home & deco, CTS Corner și Culinare.tv.
Despre bloggerul culinar Elena PADURARIU:
„Dragostea pentru gatit am descopert-o la varsta de doar 13 ani si de-a lungul anilor am reusit sa excelez in arta culinara. Am inceput cu simple supe si ciorbe, apoi continuand cu alte feluri de mancare mai complicate. Curiozitatea pentru nou si arome m-a facut sa imi doresc mai mult. Asa ca in urma cu 2 ani mi-am facut blogul meu culinar unde am scris retetele indragite de mine, familie si prieteni. Nimic nu poate fi mai placut decat zambetul celor dragi dupa ce gusta din preparatele mele. Cu siguranta sentimentul de implinire se poate observa pe chipul meu. Sunt indragostita de arome si mancaruri pline de savoare. Sotul si cei doi copii ai mei sunt motivul pentru care am inceput sa invat a gati cat mai sanatos si rapid. Pentru mine mancarea nu trebuie sa fie doar buna, ci plina de culoare, parfumata si invaluita de mister. Fiecare preparat al meu are un loc separat in sufletul meu, de aceea imi iubesc tot ce iese de sub mainile mele. Curiozitatea m-a facut sa experimentez mancaruri cu mirodenii ciudate, iar produsul final nu pot spune decat ca a iesit minunat. Indemn pe fiecare sa aiba curajul in a incerca ceva nou! Merita sa incercati!”
Descoperiți rețetele Elenei de pe blogul culinare.tv.
Noutati
Miercuri, 31 Octombrie 2018
Pregatit sa gatesti ca un profesionist in Noiembrie?
Visions, gama de vase cu capac, confecționate din sticlă ceramică Pyroceram,…
citeşte mai multMiercuri, 31 Octombrie 2018
Super echipa, super petrecere de Halloween!
O dupa amiaza minunata, o super echipa, o super petrecere de Halloween!
Intrecere…
citeşte mai mult