Eveniment

Sărbătorim 20 de ani de activitate

Marţi 18 Februarie 2014


Un program studențesc, oportunitatea, entuziasmul și pasiunea sunt ingredientele care au făcut din compania Frarom Internațional Est o rețetă de succes.

Pe 17 februarie 1994, la Camera de Comerț și Industrie Iași, Ioanna Olărescu și Gheorghe Olărescu depuneau actele pentru ceea ce a devenit o afacere de familie de succes în domeniul distribuției accesoriilor și produselor pentru casă.

Anul acesta, compania noastră sărbătorește 20 de ani de activitate. Din 1994 si până astăzi, am trecut prin diferite etape de organizare, am parcurs mai mulţi pași care ne-au consolidat poziția pe piața națională de distribuție de accesorii și decoruri pentru casă.

Colaborăm cu zeci de furnizori internaționali, iar produsele noastre se regăsesc pe rafturile a peste 120 de hipermarketuri, supermarketuri și magazine de bricolaj. În același timp, am creat și dezvoltat două branduri proprii, DIQIS și Frarom Shop.

Dorinţa noastră este să le oferim clienţilor produse care să le asigure confortul de care au nevoie acasă. De aceea, ne selectăm cu atenţie furnizorii, suntem mereu informaţi cu privire la tendinţele și noutăţile din domeniu și ne orientăm spre produsele utile și cu design atrăgător, precizează Ioanna Olărescu, managerul companiei.

Cu ocazia celor 20 de ani de activitate, vă mulțumim tuturor celor care colaborați sau ați colaborat cu noi!


Toate stirile