Eveniment

Susținem în continuare valorile si proiectele educaționale

Vineri 31 Octombrie 2014

Frarom Internațional Est a fost și în acest an partener în cadrul proiectului „Valori Culturale Românești”, eveniment aflat la cea de a XII-a ediție. Activitățile s-au desfășurat în perioada 31 octombrie - 2 noiembrie 2014 și au reunit peste 100 de elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ şi de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Veniamin Costachi“ de la Mănăstirea Neamţ.

Manifestarea, devenită de tradiţie, a deschis seria activităţilor iniţiate cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la întemeierea şcolii ieșene ce poartă, astăzi, numele poetului naţional Mihai Eminescu. În cele trei zile ale ediţiei din acest an, participanţii au fost implicaţi în numeroase activităţi cultural - educative şi sportive şi au dialogat, sub semnul prieteniei şi al toleranţei, despre problemele tinerilor într-o societate aflată în schimbare.

La festivitatea de deschidere, de la Liceul Mihai Eminescu din Iași, au participat profesori şi elevi ai celor două instituţii de învăţământ, reprezentanţi ai Centrului eparhial Iaşi, precum şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean.


Toate stirile