Eveniment

Campanie: Gătește ca un chef de 7 stele Michelin!

Joi 29 Septembrie 2016

Cumpărăturile din magazinele Cora îți aduc reduceri de 50% la vase pentru gătit Pensofal și Corningware în perioada 28.09 -31.12.2016.

Ce înseamnă asta? Produse de calitate la prețuri pe măsură!

Vino în magazinele Cora din țară, fă cumpărături de cel puțin 50 de lei și poți să-ți cumperi tigăi, cratițe, oale și vase din ceramică/caserole din ceramică la jumătate de preț.

Tot ce trebuie să faci este să prezinți talonul campaniei la casele de marcat și beneficiezi automat de reducere la oricare din cele 18 produse din campania „Gătește ca un chef de 7 stele Michelin”.

Tigăi și cratițe testate de chef Bruno Barbieri

Bruno Barbieri este chef de talie internațională, 7 stele Michelin, italian, membru în juriul emisiunii Master Chef Italia. Barbieri a testat și recomandă gama de tigăi și cratițe BioStone de la producătorul italian Pensofal.

Prevăzute cu înveliș cu efect de piatră, ranforsate cu minerale dure, ultra-rezistente la zgârieturi, tigăile și cratițele Pensofal vor deveni indispensabile din bucătăria ta. Vei putea găti sănătos,rapid și gustos datorită bazei duble din inox forjat, care asigură un consum redus de energie. Mai mult, produsele sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv pentru cele cu inducție.

Profită acum de campanie și achiziționează tigăi și cratițe la prețuri începând de la 58,99 de lei față de 118,99 de lei.

Caserole din ceramică Corningware

Pe lângă tigăile și cratițele Pensofal, tot în campania din magazinele Cora vei putea cumpăra caserole din ceramică cu capac la 50% reducere. Versatile, ideale pentru a găti la flacără, în cuptor și pentru depozitare în congelator, vasele din ceramică Corningware sunt atât de rezistente încât vor putea fi folosite și de generațiile viitoare.

Vino în magazinele Cora, fă cumpărături de cel puțin 50 de lei și bucură-te de produse de gătit la jumătate de preț.


Toate stirile