Eveniment

Frarom International Est, sponsor al evenimentului „Valori Culturale Românești”

Vineri 02 Noiembrie 2012

Compania Frarom Internațional Est susține și în această toamnă evenimentul „Valori Culturale Românești” organizat de Colegiul Național Mihai Eminescu" din Iași în perioada 2-4 noiembrie 2012.

Aflat la cea de-a VIII-a ediție, proiectul educațional va aduna peste 100 de elevi și profesori de la Colegiul Eminescu din Iași, Seminarul Teologic Liceal "Veniamin Costachi" de la Mănăstirea Neamț și, în premieră, Liceul de Creativitate și Inventică "Prometeu-Prim" din Chișinău, Republica Moldova.

Timp de trei zile, elevii și profesorii celor trei instituții de învățământ preuniversitar vor participa la dezbateri tematice și se vor întrece în cadrul unui concurs de istorie și religie.

Cu acest prilej, pr.prof. Daniel Danielescu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași și acad. Alexandru Zub vor participa la dezbaterile organizate.

Evenimentul se va încheia cu piesa de teatru "Nirvana" de Liviu Cristian, prezentată de Teatrul Național "Vasile Alecsandri".

Manifestarea școlară a fost inițiată în anul 2009 de profesorii Sorin Sitea de la Colegiul Eminescu și pr.prof.Viorel Romus Laiu de la Seminarul Teologic.


Toate stirile