Eveniment

Susținem campania „Dăruiește pentru a schimba un destin!”

Miercuri 05 Decembrie 2012

Frarom Internațional Est a participat marți, 4 decembrie 2012, la Gala Recunoștinței – Seară caritabilă organizată în cadrul campaniei regionale „Dăruiește pentru a schimba un Destin!”. Evenimentul a fost organizată de Fundația Star of Hope, în parteneriat cu Primăria Iași și asociațiile de părinți care au copii cu dizabilități.

Seara a fost marcată de mai multe momente artistice și de un spectacol caritabil susținut de copiii cu dizabilități de la Asociația „Cutezătorii” și tinerii cu sindrom Down de la Asociația Renașterea Speranței.

În cadrul evenimentului, a fost organizată o licitație de obiecte. Frarom Internațional Est a donat o oală Pasta Si de la Pensofal și un elegant set de de tacâmuri din inox.

Potrivit organizatorilor, fondurile obținute în cadrul evenimentului vor fi destinate recuperării celor 45 de copii cu dizabilități, în special din mediul rural.
 
Au fost prezenți Ambasadorul Suediei, Execlența Sa Anders Bengtcén, reprezentanți ai autorităților publice locale, personalități din domeniul cultural, medical și persoane din mediul de afaceri.


Toate stirile