Eveniment

Ținută elegantă, bijuterii și o masă aranjată cu stil

Miercuri 28 Noiembrie 2012

Patronatul Sfera a organizat marți, 27 noiembrie 2012, un eveniment special pentru femeile din mediul de afaceri ieșean, care au asistat atât la prezentarea colecțiilor 2012 – 2013 Business Elegance DARCO MADAME, a celei de bijuterii Business semnată OXETTE, cât și la o prezentare inedită despre aranjarea mesei, moment oferit de Frarom Internațional Est.

,,Cum să fim elegante în orice ținută?’’ a fost întrebarea la care au încercat să ofere un răspuns organizatorii prezentării de modă DARCO MADAME, producător de cămăși și bluze de damă, și BIJUTERIA OXETTE.

Evenimentul organizat la Centrul de Conferințe Palas Iași s-a bucurat de participarea a aproximativ 100 de femei. Despre importanța ținutelor business au vorbit Oana Cojocaru, Manager Darco Madame, și Alexandra Popescu, Country Manager Oxette.

Echipa Frarom Internațional Est, reprezentantă de Ioanna Olărescu, administrator, Marilena Bulai, director achiziții – vânzări și Maria Bolohan, reprezentant comercial, a susținut o demonstrație despre aranjarea mesei festive, accentul fiind pus atât pe ordinea farfuriilor și a tacâmurilor la masă, cât și pe modul în care așezăm invitații. De ce e important să țineți cont de toate aceste aspecte? Pentru că rolul unei gazde este să se asigure că toți musafirii se simt bine, astfel încât dumneavoastră să fiți „regina” petrecerii, la final.

Seara s-a încheiat cu prezentarea câtorva modele de rochii de seara marca Nelmar.


Toate stirile