Eveniment

Târgul Ambiente de la Frankfurt – tendințe home & deco 2013

Joi 21 Februarie 2013

Design de calitate, aranjamente pentru interior de bun gust, materiale cât mai naturale și o combinație între produse high – tech și lux sunt elementele care definesc târgul Ambiente 2013, desfășurat la Frankfurt, Germania, în luna februarie 2013. Unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria home & deco și retail, târgul din acest an s-a bucurat de același succes ca edițiile trecute, având peste 4.600 de expozanți din 81 de țări, arată organizatorii târgului.

Produse pentru casă inovative și funcționale, aceasta este propunerea designerilor home & deco pentru 2013. Un mix interesant între tehnologie și tradiție. Designul joacă un rol esențial, mai ales pentru segmentul bucătărie. Gamele de produse pentru gătit au fost reinventate; producătorii ne propun să folosim oale și tigăi în care putem găti sănătos, fără prea multe grăsimi. Și cum aspectul face diferența, accesorii aparent banale precum răzătoarea sau borcanele pentru depozitare au captat interesul specialiștilor datorită formei și culoriilor optimiste. De asemenea, accesoriile din silicon pentru tigăi și cratițe și coșurile de rufe din pânză sunt la modă în acest an.

Motivele naturale și materialele inspirate din natură au fost și ele vedetele târgului home & deco. De aceea, de exemplu, anul acesta veți vedea accesorii pentru servirea mesei și seturi de farfurii în combinație ceramică – bambus sau lemn, culori inspirate de floră și imprimeuri împrumutate din lumea animalelor.

Confort la cumpărături și confort în îndeplinirea unor treburi casnice: noile produse prezentate de producători au în vedere comoditatea cumpărătorilor. Rucsacul pentru cumpărături, mese de călcat moderne, solide și sigure, huse pentru mese de călcat inspirate din natură.

Sursa de inspirație sunt clienții și solicitarea lor pentru viața cât mai comodă și o locuință personalizată, par să spună la unison reprezentanții marilor furnizori prezenți la târg. Care sunt nevoile dumneavoastră? Ce produse pentru casă v-ați dori să găsiți pe piața din România?


Sursa foto: http://www.messefrankfurt.com


Toate stirile