Eveniment

Iași: Prima ediție a Târgului mobilă, decorațiuni și accesorii DecoShow

Marţi 12 Martie 2013

După modelul marilor târguri home & deco din străinătate, primăvara aceasta va ajunge și la Iași un eveniment similar. Este vorba de Târgul de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii „DecoShow” organizat, la Iași, în cadrul complexului Palas Mall, în perioada 15-17 martie 2013.

Și noi vom fi prezenți la târg unde vom expune ultimele noutăți din industria home improvement.

„Caută standul cu produse inovative”, acesta este mottoul prin care publicul ieșean ne va recunoaște în cadrul evenimentului.

Veți descoperi și veți putea cumpăra: ultima generație de oale și accesorii pentru bucătărie, soluții utile pentru organizare și depozitare, produse pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Prin urmare, dacă vă pregătiți să decorați, să redecorați sau pur și simplu vreți să vedeți tendințele din domeniul home & deco în 2013, trebuie să treceți pe la târgul DecoShow.

Echipa Frarom Internațional Est va fi acolo pentru a vă consilia cu privire la soluțiile inovative pentru locuința dumnevoastră.

Mai mult, în fiecare zi de târg vom organiza o tombolă cu premii surpriză, iar sâmbătă Elena Pădurariu de la Loulou Bakery ne va surprinde cu un dulce făcut în casă.

DecoShow va fi deschis pentru public în zona Atrium din incinta Palas Iași, între orele 10.00 și 22.00, de vineri până duminică.

Următorul târg DecoShow va fi organizat la Cluj în perioada 19-21 aprilie 2013.

Urmăriți-ne pe facebook.com/FraromShop și vă spunem în timp real cum e la eveniment.


Toate stirile