Noutati

La multi ani, tuturor femeilor!

Miercuri 05 Martie 2014


Femeile trebuie sarbatorite ori de cate ori avem ocazia, cu atat mai mult in luna martie, dedicata femeilor de pretutindeni. 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, este un prilej sa va amintiti ca, dincolo de sensibilitate, rafinament si eleganta, femeile sunt un simbol al puterii si al luptei pentru egalitate. 8 martie este ziua cand ar trebui sa le multumim femeilor pentru rolurile pe care le joaca in viata
noastra.

De aceea, un cadou oferit cu acest prilej este mai degraba un simbol care sa le aminteasca de faptul ca sunt apreciate.

Iti propunem sa vezi gama de cadouri pentru ea si sa ii alegi unul care i se potriveste. Poate fi o cutie de bijuterii, o cana, un suport de bijuterii sau o bomboniera de cristal.

Daca ii plac decorurile, ii poti oferi un elefant decorativ, simbol al norocului sau o broasca din cristal.

Este genul careia ii plac aranjamentele pentru casa? Ofera-i o rama foto unde sa adune toate amintirile frumoase sau daca ii plac diminetile in pijamale cu o cana de ceai sau cafea care sa-i insenineze ziua, ofera-i o cana de portelan cu diverse motive imprimate.

Surprinde-o de fiecare data cand ai ocazia si reda-i sclipirea din privire!

La Frarom Internațional Est, sarbatorim femeia pentru ca stie sa fie mama, sora, sotie, iubita, sefa, colega si pentru multe alte roluri pe care le accepta si le joaca asa cum poate mai bine. La multi ani, tuturor femeilor!
Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti