Noutati

Tot ce iti trebuie pentru masa de Paste

Marţi 18 Martie 2014

Iti place sa pregatesti produsele specifice sarbatorilor pascale si sa-i rasfeti pe cei dragi cu bucate gustoase? Frarom Shop iti pune la dispozitie cateva produse menite sa iti usureze munca in bucatarie. De la pregatirea bucatelor pana la aranjarea mesei, vei gasi tot ce-ti trebuie pentru masa de Paste.

Pregatirea cozonacului va fi floare la ureche datorita formelor de copt de la Guardini din silicon sau tavilor cu strat anti aderent.
 
De asemenea, pasca nu se va lipisi si se va coace perfect daca o pregatesti intr-o tava rotunda antiaderenta.

Treaba in bucatarie necesita multa atentie, dar si produse de calitate, care sa-ti ofere siguranta in utilizare. Din aceasta categorie fac parte toate accesoriile si cutitele pe care ti le punem la dispozitie.


Odata ce ai pregatit felurile de mancare preferate, trebuie sa te gandesti si la modalitatea in care le vei prezenta musafirilor. Solutiile noastre iti vin si de aceasta data in ajutor, garantandu-ti o servire impecabila, de care vor fi incantati si cei mai pretentiosi musafiri. Alege o combinatie de portelan si bambus pentru platouri si salatiere si rezultatul va fi unul pe masura.Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti