Noutati

Forme pentru copt tarte, briose si alte prajituri de vara

Luni 26 Mai 2014

Vara trebuie sa te prinda pregatit(a) in materie de tavi si accesorii pentru copt, mai ales pentru ca sezonul tartelor dulci si aromate e pe cale sa inceapa.

Ca sa fii sigur(a) ca atunci cand vrei sa pregatesti o tarta ai tot ce-ti trebuie, iti recomandam sa consulti gama de produse si accesorii pentru copt disponibila online pe www.diqis.ro.
 

Mai mult, in perioada 26 mai – 7 iunie 2014, beneficiezi de 20% discount la toate articolele pentru patiserie si copt.

Vei gasi tavi pentru copt dreptunghiulare, cu strat antiaderent, set pentru macarons, tava pentru tarta din inox sau forma rotunda cu doua modele de fund.

Daca iti place sa experimentezi in materie de patiserie si sa decorezi fiecare preparat cat mai frumos, te invitam sa incerci seturile cu diverse dantele care vor infrumuseta prajiturile tale.

Intra acum pe www.diqis.ro si comanda-ti kitul complet de produse si accesorii pentru patiserie.

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti