Noutati

Sarbatorim 1 iunie cu mari reduceri pentru cei mici

Luni 26 Mai 2014


Ziua Copilului trebuie sa fie un motiv de bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. De aceea, in perioada 26 mai – 1 iunie 2014, magazinul online www.fraromshop.ro iti ofera reduceri de pana la 50% la produsele destinate amenajarii camerei copiilor.

Astfel, poti cumpara un suport pentru depozitare Princess cu doar 21.25 lei, un raft multifunctional cu 5 compartimente la 45.05 lei sau un suport cu buzunare pentru pat la 19.00 lei.

Daca cei mici nu sunt impresionati usor de cum le amenajezi camera, in mod sigur setul mic dejun pentru copii ii va cuceri datorita designului care-i va colora fiecare masa.

Profita de oferta www.fraromshop.ro si asigura-te de ai suficiente cutii pentru a pastra camera copilului organizata.

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti