Noutati

Bucatareste in voie cu 20% reducere la oale, cratite si tigai!

Luni 16 Iunie 2014

Pentru retete sanatoase, gustoase si rapide ai nevoie intotdeauna de instrumentele potrivite.

Un gratar delicios, chiar si in zile ploioase, se pregateste usor pe o tigaie gril, dulceata de capsuni fierbe rapid si fara sa se prinda deloc intr-o oala incapatoare, pastele pentru retetele tale preferate pot fi scurse fara efort daca le fierbi in oala cu capac cu strecuratoare, iar clatitele vor iesi fine si delicioase pregatite intr-o tigaie antiaderenta.

Pentru ca tu sa obtii si mai usor aceste ajutoare in bucatarie, pana pe 22 iunie 2014, magazinul online www.fraromshop.ro iti ofera 20% reducere la oale, cratite si tigai. Viziteaza-ne online si alege tot ce iti trebuie pentru bucatarie!
Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti