Noutati

25% reducere la opritori si patine glisare

Joi 10 Iulie 2014


O casa ingrijita are nevoie de atentie si de cateva accesorii care sa o mentina mereu primitoare si aspectuoasa. Daca la inceput mobilierul e nou, parchetul nu e zgariat, iar peretii miros a var proaspat, in timp, intervine un anumit grad de uzura care nu va trece neobservat. Cum puteti evita acest lucru?

Apelati cu incredere la accesoriile pentru amenajari interioare. De exemplu, pentru a evita trantirea usilor, folositi opritori pentru usa. Acestia sunt estetici, practici si usor de instalat.

De asemenea, pastrati pardoseala ca noua pentru mai mult timp apeland la patinele de glisare ce se monteaza pe picioarele mobilei, fie ca e vorba de canapea sau chiar un dulap. Astfel, puteti muta canapeaua fara sa va mai faceti griji ca veti zgaria parchetul.

Mai multe solutii practice pentru amenajari interioare gasiti pe www.fraromshop.ro. Pana pe 21 iulie 2014, beneficiati de 25% reducere la opritorii si patinele de glisare de la Promotia Saptamanii


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti