Noutati

Cele mai cool accesorii de bucatarie

Luni 28 Iulie 2014


Asa este ca uneori iti doresti accesorii de bucatarie care sa faca treaba in locul tau? E si normal. De aceea, magazinul online www.diqis.ro isi actualizeaza mereu gama de produse cu gadgeturi care sa-ti faca munca in bucatarie mai usoara.

Cum ar fi sa obtii felii de mar perfecte sau sa cureti un ananas dintr-o miscare? Cu noile accesorii pentru bucatarie, acest lucru nu mai e un vis.

Feliator de fructe sau legume
, razatoare multifunctionala, dispozitiv eliminare grasime sau presa usturoi cu mai multe accesorii sunt cateva din produsele de rezistenta din noua gama de accesorii de la Diqis.

Intra acum pe www.diqis.ro si le poti avea cu 15% reducere!

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti