Noutati

Cosuri de gunoi sau de rufe la 20% reducere

Luni 18 August 2014

Pentru confortul tau si al familiei tale, fiecare detaliu este esential in amenajarea locuintei.

Cosurile de gunoi, intre design si utilitate

Desi de multe ori nu i se ofera prea multa atentie, cosul de gunoi poate fi mai mult decat un accesoriu practic. Ales cu grija, in ton cu amenajarea camerei, un cos de gunoi din inox, mat sau colorat, poate deveni o adevarata piesa decorativa. In magazinul online www.diqis.ro, ai acum toate modele de cosuri de gunoi de inox marca Brabantia 20% reducere.

Te intrebi probabil ce e asa special la aceste cosuri de gunoi? Afla ca, pe langa design si culoare, cosurile de gunoi de la Brabantia sunt concepute sa te serveasca ani la rand. In functie de cat de numeroasa e familia ta, cosul de gunoi poate avea de la 3l la 45l. Incerci sa protejezi natura si sa colectezi selectiv gunoiul? Opteaza pentru un cos de gunoi cu separator pentru deseuri.

Vrei un mecanism de deschidere practic? Brabantia a conceput atat cosuri de gunoi care se deschid la o singura apasare a pedalei, cat si cosuri de gunoi cu touch.

Cosurile de gunoi Brabantia au o garantie de pana la 10 ani, iar Brabantia dezvolta in permanenta accesoriile si serviciile de post vanzare. Convinge-te! Va fi cea mai buna investitie pentru locuinta ta.

Cosurile de rufe, ajutoare la curatenie

Ce ti-ai dorit intotdeauna de la un cos de rufe? Noi credem ca ti-ai dorit sa fie incapator, pentru intotdeauna se vor aduna si mai multe haine pentru a fi spalate. Chiar daca nu ai o familie numeroasa. In functie de unde ai amplasat masina de spalat rufe, poti alege cosuri de rufe din inox sau textile. Le gasesti acum pe www.diqis.ro la 20% reducere.

Recomandarea noastra:
cosurile de rufe textile Brabantia care pot fi folosite atat pentru depozitat, cat si pentru transportarea rufelor la spalatorie. Mai mult, au un design modern si poti alege din cinci culori.

Intra acum pe www.diqis.ro si alege solutiile practice pentru casa ta, cu 20% mai accesibile.Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti