Noutati

30% reducere la rame foto si tablouri

Luni 01 Septembrie 2014

Sunt zeci de momente pe care ai vrea sa le pui in rama si sa le pastrezi cat mai aproape de sufletul tau. Fotografii de la nunta sau dintr-o vacanta mult visata, primii pasi ai copiilor, o fotografie de familie care iti este draga, toate sunt amintiri care merita inramate si expuse in locuinta ta sau chiar la birou.

Adevarul este ca poti transforma o incapere cu doar cateva fotografii frumoase inramate si aranjate pe perete.

De aceea, pana pe 15 septembrie 2014, magazinul online Frarom Shop iti ofera 30% reducere la gama de rame foto. Alege un cadru foto in forma de inima sau un cadru foto dreptunghiulara si joaca-te cu formele pentru un aranjament de impact in living sau hol. Pentru birou, iti recomandam o rama foto din lemn sau, daca iti plac mult culorile, o rama foto Arabesque albastra.

Mai mult, am selectat si cateva tablouri decorative pe care sa le folosesti in amenajarea casei tale. De exemplu, in bucatarie, poti expune un tablou cu imagini delicioase pentru pofticiosi.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti