Noutati

Recipiente depozitare si cosuri de gunoi din inox Brabantia la 25% reducere

Luni 01 Septembrie 2014

Organizeaza-ti casa eficient si inteligent cu accesoriile din inox de la Brabantia. Spune adio rafturilor si dulapurilor in care nu gasesti niciodata ce-ti trebuie! Recipientele de depozitare din inox sau sticla de la Brabantia sunt estetice, dar mai ales sunt practice.

Pe langa faptul ca pastrezi prospetimea unor ingrediente pentru mai mult timp, datorita ferestrei de pe capac sau cutie, poti vedea exact continutul si cantitatea ramasa. Astfel, vei sti cand trebuie sa cumperi din nou zahar, orez sau paste.
Recipientele de depozitare Brabantia sunt din inox sau sticla si au capacitatea de la 0.6 la 1.7l. Pana pe 15 septembrie 2014, economisesti 25% la recipientele de depozitare selectate.

Tot de o buna organizare tine si depozitarea gunoiului. Pe www.diqis.ro, gasesti cosuri de gunoi din inox la 25% reducere. Cosurile de gunoi de la Brabantia au 10 ani garantie. Brabantia, garantia unei bucatarii moderne, frumoase si practice. Convinge-te!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti