Noutati

Accesorii de baie cu pana la 50% reducere

Vineri 19 Septembrie 2014

Atunci cand vorbim de baie, aceasta trebuie sa fie la fel ca oricare alta incapere din caminul dumneavoastra: practica si moderna. Accesoriile folosite aici sunt mai mult decat simple obiecte, ele intregind decorul baii dumneavoastra.

De aceea, magazinul Diqis va ofera, pana pe 2 octombrie, reduceri de pana la 50% la o gama larga de accesorii de baie, din material rezistente la coroziune, cu un design ingenios, practic si elegant.

Puteti alege etajere, suporturi si cosuri din inox rezistente la coroziune, perdele de dus anti-mucegai sau cosuri de rufe din material textil cu manere magnetice.

Nu pierdeti ocazia de a va transforma baia intr-un spatiu intim si dichisit!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti