Noutati

Un Halloween inspaimantator…de accesibil

Miercuri 22 Octombrie 2014

Daca pregatesti o petrecere tematica de Halloween pentru copii sau pentru prieteni, cele mai importante detalii sunt decoratiunile.

Cu ofertele de la Frarom Shop, obtii o atmosfera inspaimantatoare repede si ieftin.

Cu siguranta nu vei da gres daca alegi vedeta acestei “sarbatori”, dovleacul, fie sub forma de ghirlanda, de la doar 10 lei, pe care o poti atarna de geamuri, lustre sau manerele dulapurilor, fie sub forma unui lampion pe care iti poti lansa in timpul petrecerii.

Invaluieste casa in mister folosind lumina difuza de la cateva lumanari sau leduri. Alege suporturile ceramice in ton, la doar 18 lei/bucata sau decoratiunile cu led in forma de dovleac, la doar 19 lei.

Cauti idei pentru decorarea mesei? Creeaza un ansamblu in centrul mesei cu cateva lumanari cu suport special si un glob decorativ care ascunde o vrajitoare, un liliac sau pisica neagra. Globurile pot fi si un cadou inspirat pentru copiii prietenilor tai!

Pentru mai multe idei si produse, viziteaza-ne pe www.fraromshop.ro, in sectiunea speciala de Halloween.

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti