Noutati

In noiembrie, gatim in familie!

Miercuri 12 Noiembrie 2014

Pai de ce? Pentru ca avem reduceri la vasele de ceramica, termorezistente de nu-ti vine sa crezi! Tarte, chec, prajituri cu fructe sau ciocolata, placinte cu branza si chiar lasagna, musaca si alte mancaruri vor desfata papilele gustative ale familiei tale. Calde, aburinde, proaspat scoase din cuptor si, evident, sanatoase.

Pana pe 24 noiembrie, beneficiezi de reduceri de 19%, 20% și 21% la vasele din ceramica sau sticla marca Pyrex. Pe langa faptul ca sunt practice, vasele din ceramica pot fi folosite atat in cuptor, pentru ca rezista la temperaturi de pana la 250 grade Celsius, cat si in congelator, la temperaturi de pana la -20 grade Celsius. In plus, sunt perfecte daca doresti sa pastrezi preparatele calde timp indelungat sau daca vrei sa incalzesti mancarea in ele la cuptorul cu microunde.

Intra acum pe www.diqis.ro si vezi colectia completa!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti