Noutati

Peste 170 de produse pentru casa ta la reducere de Black Friday la Frarom Shop

Joi 27 Noiembrie 2014

Accesorii și produse de bucătărie, produse pentru organizare și depozitare, accesorii de baie și zeci de produse practice, dar utile în fiecare casă vor fi la reducere pe www.fraromshop.ro vineri, 28 noiembrie 2014, de Black Friday.

În total, este vorba de peste 170 de produse cu reduceri de 40%, 50% și chiar 70%! Începem vineri dimineață, de la ora 07:00 și o ținem tot așa până seara, la ora 23:59.

Uite o listă cu top cinci produse la reducere de Black Friday:
Uscătorul de rufe turn, 20 m, va avea 55% reducere, de la 133 la 60 de lei. Perfect dacă vrei să usuci rufele în casă pet imp de iarnă.
• Un suport de hârtie igienică cu support perie WC Tropic, colorat va putea fi cumpărat cu 148 de lei.
• Vrei să faci un cadou inedit de sărbători? Adaugă pe lista de cumpărături un set 13 piese desert la doar 61 de lei de la 110 lei.
• Miroase a cozonac de Crăciun și alte dulciuri? Da, pentru că tocmai ți-ai luat un set pentru copt cu 50% mai ieftin.
• Ai nevoie de spațiu în baie? Trece pe listă etajera de baie crom satinat cu 2 rafturi Milano la doar 30 de lei de la 74 de lei.

Accesează magazinul online www.fraromshop.ro și fă-ți lista de cumpărături pentru acasă.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti