Noutati

Reduceri de 20% la magazinul Diqis din Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei

Vineri 19 Decembrie 2014

În perioada 19-31 decembrie, te așteptăm în magazinul Diqis din Centrul Comercial Drumul Taberei pentru a beneficia de reduceri de 20% la produse pentru casa ta și cadouri pentru cei dragi.

Te întâmpinăm cu produse ce vor da un aer sofisticat mesei de Crăciun și îți vor impresiona musafirii.

De exemplu, vei putea cumpăra suporturi din porțelan pe două nivele ce se potrivesc perfect la prăjituri, pateuri, fursecuri, fructe sau aperitive cu un discount de 20%. Totodată, te invităm să descoperi noua linie de tigăi și oale Uniqum de la Pensofal, o gamă îmbunătățită pentru ca preparatele să fie mai gustoase și mai sănătoase. Te așteptăm până pe 31 decembrie să profiți de toate ofertele din magazinul Diqis din București, mai exact în Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti