Noutati

Magazinul Diqis din Palas Mall te așteaptă cu reduceri la sute de produse

Vineri 19 Decembrie 2014

În perioada 19-31 decembrie, în magazinul Diqis, din Iași Palas Mall, ai reduceri de 20%, 25% și 30% la peste 100 de articole.

Avem la reducere coșuri de gunoi din inox de la Brabantia de 12 și 30 de litri cu funcție pentru închidere silențioasă „Motion Control" și prevăzute cu mecanism de protecție a pardoselii de zgârieturi. Pentru a păstra produsele de patiserie proaspete mai mult timp, dar și pentru a economisi spațiu în bucătărie, îți recomandăm cutiile pentru pâine marca Brabantia. Realizate din inox, cu mecanism de aerisire și un design de excepție, aceste cutii vor fi în centrul atenției în bucătăria ta.Setul de trei recipiente ovale cu suport de lemn sau serviciu de masă Tomette de 18 piese realizat din porțelan alb pot arăta minunat pe masa de Sărbători sau pot fi oferite cu drag unor persoane speciale. Și asta nu e tot! La magazinul Diqis din Palas Mall vei descoperi reduceri la cratița din inox cu fund tip capsulă ce sporește viteza de încălzire sau serviciu fondue din fontă pentru a găti cele mai delicioase bucate pentru ai tăi musafiri.

Grăbește-te, până pe 31 decembrie, ti-am pregătit reduceri dichisite pentru tine și cei dragi la magazinul Diqis din Palas Mall!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti