Noutati

Înfrumusețează-ți casa cu tablouri, ceasuri și stickere de perete!

Vineri 23 Ianuarie 2015

Încă nu ai văzut reducerile pe care ți le-am pregătit pe site-ul www.fraromshop.ro? Îți propunem să arunci o privire. E ocazia perfectă să dai un suflu nou locuinței tale, iar asta cu doar câteva elemente decorative precum tablouri, ceasuri și stickere decorative de perete.

Ca să fie toate în același ton, până pe 5 februarie 2015, ai reducere la produsele selectate. Acum îți va fi mult mai ușor să-ți înfrumusețezi locuința și să scapi de acei pereți goi și lipsiți de însemnătate.


Pentru că un tablou, un ceas si un sticker frumos colorat pot schimba total imaginea unei locuințe îți recomandăm următoarele:

Vezi si celelalte reduceri aici.

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti