Noutati

La Frarom Shop, ai reduceri de până le 25% la accesorii pentru organizare și depozitare

Vineri 06 Martie 2015

Primăvară, dulce primăvară! Pe lângă flori, mărțișoare, vreme frumoasă și plimbări lungi prin parc urmează, ca în fiecare an, curățenia de primăvară.

Nu te îngrijora! Curățenia poate fi chiar distractivă: sortezi și depozitezi eficient cu Frarom Shop, pentru că până pe 19 martie 2015, beneficiezi de reduceri de până la 25% la: cutii pentru depozitare, suport pentru umerașe, saci protectori, saci pentru vidare și multe altele.

Este timpul să scapi de hainele de iarnă și să le scoți pe cele de vară pentru că, cine știe, poate așa vara vine mai repede.Îți recomandăm:
Intră pe site pentru a afla care sunt și celelalte produse la reducere.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti