Noutati

De Paște, dichisești preparate delicioase cu Diqis!

Vineri 03 Aprilie 2015

Paștele înseamnă familie, amintiri, zâmbete și bucurii împărtășite alături de toți cei dragi.

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la Sărbătorile de Paște, iar bucatele trebuie să iasă ca la carte, am pregătit pentru tine reduceri de până la 30% la produse pentru bucătăria ta.

Promoție valabilă până pe 15 aprilie 2015 pe site-ul www.diqis.ro, dar și în magazinele fizice din: Iași – Palas Mall și București – Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei.Uite ce poți achiziționa:
  • Set 9 piese inox Elegance la 25% reducere. Setul conține: o cratiță de 1.4 l, o oală de 1.9 l cu capac de sticlă, o oală de 2.5 l cu capac sticlă, o oală de 3.4 l cu capac de sticlă și o oală de 5.8 l cu capac sticlă;
  • Forma rotundă la 30% reducere. Cu ajutorul acestei forme, tartele tale vor impresiona și prin aspectul deosebit, nu doar prin gustul delicios;
  • Forme din inox pentru prăjituri la 30% reducere. Setul conține 12 piese cu dimensiuni între 3 și 7 cm, având forme de steluțe, romburi, cercuri sau inimi.

Nu uita! Reducerile le găsești pe site-ul Diqis la secțiunea gătit și copt sau în magazinele noastre din Iași – Palas Mall și București – Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti