Noutati

Frarom Shop oferă până la 27% reducere la cele mai uzuale ustensile din bucătărie

Miercuri 22 Aprilie 2015

Produsele pentru bucătărie cumpărate în perioada 20-30 aprilie 2015 de la Frarom Shop sînt cu pînă la 27% mai ieftine. Ustensilele, care sînt aboslut necesare în orice casă, au prețuri începînd cu 4 lei și sînt fabricate din materiale rezistente și ușor de manevrat.


Astfel, un set de accesorii, compus din curățitor de legume și fructe și un cuțit universal din ceramică, cu capac pentru protecția lamei poate fi achiziționat cu doar 35 de lei.


Dacă vrei să nu te frigi când manevrezi tăvile și vasele fierbinți, îți recomandăm un set alcătuit dintr-o mănușă de bucătărie și un suport pentru vase cu doar 10 lei.


Spumierele, paletele strecurătoare, polonicele sau presa pentru legume, realizate din inox și cu mîner de plastic sînt la o reducere de 23-25%, avînd prețuri de 15-16 lei.


Sînt disponibile trei culori diferite pentru mîner: alb, verde sau gri.


Bucătăria ta va fi un loc mai plăcut, iar gătitul va părea mai mult o joacă dacă alegi ustensilele potrivite. Produsele sunt disponibile aici.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti