Noutati

Reducerile de Black Friday, bucuria casei tale

Luni 16 Noiembrie 2015

Îți propunem un joc de imaginație. Cum ar fi să găsești un loc de unde să poți să-ți cumperi tot ce ai nevoie? Mai mult, când ajungi acolo, să realizezi că prețurile sunt mult mai mici decât te-ai fi așteptat și că poți să cumperi un produs la jumătate de preț

De când Black Friday a intrat inclusiv în sfera articolelor pentru casă, pasionatii de amenajari interioare abia așteaptă sfârșitul lunii noiembrie pentru a-și mări gama produselor din baie, bucătărie sau cele de decor.

Timp de trei zile, între 20 și 22 noiembrie, la Frarom Shop toate dorințele referitoare la casa ta ți se vor împlini. Fie că intri pe www.fraromshop.ro, fie că mergi personal în magazinul nostru din Carrefour Felicia din Iași, ofertele vor fi la fel de atragatoare. 

Până la 60% reducere pentru orice produs care îți face viața mai plăcută în baie sau bucătărie sau pentru amenajarea interioară a casei tale. Mai mult, la comenzile online în valoare de peste 250 de lei transportul va fi gratuit.

Sărbătorești Ziua Marilor Reduceri pentru Casă alături de noi! 


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti