Noutati

Black Friday la produse pentru case cu dichis

Luni 16 Noiembrie 2015

Anul acesta ne-am aliniat marilor magazine online și pregătim la rândul nostru un Black Friday pentru pasionații de design interior cu obiecte alese. 


Vom da startul campaniei vineri, 20 noiembrie 2015. Am selectat cu atenție produsele care vor intra la reducere pentru ca tu să te bucuri de tot ce e mai bun pentru locuința ta. 


Promoția va fi atât online, cât și în magazinele noastre Diqis din București, Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei, și Palas Mall Iași. 


Discounturile vor fi între 30 și 60%
. Amintim doar câteva dintre brandurile care vor intra la reducere: Brabantia, Pensofal, Wenko și International Cookware. 

Inspirație la shopping să ai, că de discounturi ne ocupăm noi. 

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti