Noutati

Vești bune! 2016 vine cu schimbări pentru Frarom Shop

Miercuri 06 Ianuarie 2016

Acum că am intrat în noul an, vă urăm “La mulți ani” și sperăm ca 2016 să vă aducă numai bucurii. Venim cu ceva vești, pentru că anul acesta a adus deja schimbări pentru noi.

Începând cu 18 ianuarie 2016, magazinul nostru Frarom Shop din Centrul Comercial Felicia Iași se va muta în incinta Frarom Internațional Est, pe șoseaua Bucium nr. 93-95, în apropierea cartierului I.C.Brătianu, cu mai multe produse și prețuri mult mai atractive.

Mai mult, în perioada ianuarie-martie 2016, îți decontăm prețul biletului de transport în comun din valoarea produselor cumpărate.

Totodată, produsele noastre sunt disponibile în continuare în magazinul nostru online, www.fraromshop.ro.

Dacă aveți card de fidelitate sau cecuri cadou de la Frarom Shop, acestea se pot utiliza în continuare în noua locație sau pe site-ul nostru.

Așadar, vă așteptăm!Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti