Noutati

Diqis te premiază! 500 de câștigători, doar în ianuarie.

Vineri 22 Ianuarie 2016

Până la sfârșitul lunii ianuarie, poți fi unul dintre cei 500 de câștigători Diqis, pentru că punem la bătaie sute de premii pentru casa ta. Iată cât este de simplu!

Fă cumpărături de minimum 150 de lei din Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei București sau din Palas Mall Iași, până pe 31 ianuarie 2016 și primești garantat un cadou din partea Diqis.

Citește mai jos despre cum funcționează campania.

Diqis București

În perioada 21-31 ianuarie 2016, dacă ai cumpărat din galeriile Centrului Comercial Auchan Drumul Taberei București de minim 150 de lei, mergi cu bonurile de cumpărături în magazinul Diqis și primești pe loc un talon care îți poate aduce unul din cele 500 de premii.

Diqis Iași

Dacă până la finele lui ianuarie cumperi din Palas Mall produse în valoare de minim 150 de lei și prezinți bonurile la Centrul Info, vei primi un talon răzuibil care ascunde un premiu pentru căminul tău.

Poți câștiga unul din premiile de mai jos:

Coș decorativ și pix din bambus

Desfăcător de sticle și pix din bambus

Desfăcător multifuncțional și pix din bambus

Husă pentru haine și pix din bambus

O cutie de pâine Brabantia

Un set pentru pâine (planșă + cuțit)

O lampă cu 3 brațe

Participă la campanie și ai noroc tot anul!Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti