Noutati

Cadouri pentru luna iubirii de la Diqis și Frarom Shop

Miercuri 10 Februarie 2016

Luna februarie ne provoacă să ne gândim mai des la dragoste și la felul cum ne-o putem declara. Micile atenții și cadouri de Valentine’s Day sau Dragobete îi arată persoanei iubite că ne preocupă bucuria ei și că am investit efort în a găsi cele mai simpatice cadouri pentru luna îndrăgostiților.

Cel mai important este felul cum ne comportăm de-a lungul anului, dar studiile arată și beneficiile surprizelor asupra persoanelor pe care le cadorisim: creșterea nivelului dopaminei (hormonul fericirii) și al noradrenalinei (hormon și neurotransmițător care se eliberează când devenim vigilenți, așa cum suntem în fața unei surprize), care ne activează curiozitatea și entuziasmul și, pe termen lung, ne ajută chiar la învățare.

Dar să lăsăm știința și să trecem la lucruri practice. Ce nu trebuie să lipsească dintre opțiunile de cadouri pentru el și ea? Ei bine, domnii vor fi încântați de un suport pentru sticla de vin, de un tirbușon ușor de folosit - cui îi place să întârzie un toast cu iubita? - sau de un set de pahare numai bune de folosit la o cină romantică. Dacă jumătatea vă este o doamnă sau domnișoară, nu veți da greș cu o ramă foto care să surprindă cele mai frumoase momente din relație, cu suporturi și casete pentru bijuterii sau cu sfeșnice și lumânări folosite pentru a ilumina difuz chiar seara de Valentine’s sau Dragobete.

Toate aceste cadouri pentru luna îndrăgostiților și multe altele le găsiți în magazinele online Diqis și FraromShop. Pe lângă inspirația pe care v-o oferă selecția noastră, vă puteți bucura și de reduceri la multe dintre articolele din categoria de cadouri. Dacă nu plănuiți să vă cereți jumătatea în căsătorie sau o excursie exotică last minute, aceste cadouri pentru el și ea sunt cele mai inspirate alegeri.Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti