Noutati

Noutăți de la Diqis și Frarom Shop

Joi 21 Iulie 2016

Folosește-ți creativitatea în bucătărie! Diqis te ajută: acum ai reduceri de până la 40% la cântare pentru ingrediente, la platouri de servire sau accesorii speciale pentru dulciuri. Găsești toate produsele cu reducere în categoria Hot Sale, până pe 31 iulie.

Încă o veste bună: începând cu 15 iulie, ai transport gratuit la comenzile mai mari de 199 de lei.

Se știe deja cât de important e să ai toate cele necesare atunci când ești în bucătărie. Nu îți dorești ca mijlocul procesului de gătit să îți dai seama că ai nevoie de o ustensilă sau un accesoriu pe care nu îl ai. Așa că, pentru a evita orice situație neplăcută, procură-ți din timp accesoriile și ustensilele. E bine să avem o bucătărie cu de toate.

Găsești tot ce ai nevoie pe Frarom Shop, iar acum ai și reduceri de până la 30% la ustensile și accesorii, până pe 31 iulie.

În plus, începând cu 15 iulie, transportul este gratuit la comenzile de peste 149 de lei.

Lasă-ți imaginația să zburde prin bucătărie și oferă-i tot ce are nevoie pentru cele mai bune preparate.Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti