Noutati

Reducerile săptămânii în magazinele online Frarom Shop și Diqis

Vineri 24 Februarie 2017

În perioada 23- 28 februarie, magazinele tale online preferate, Diqis și Frarom Shop te așteaptă să descoperi produse de bucătărie cu personalitate, la reducere. Accesează categoriile de reduceri și profită de ofertele speciale la produsele de gătit. Devino bucătar profesionist chiar la tine acasă.

La sfârșitul lunii februarie, magazinul online Frarom Shop ți-a pregătit reduceri de 30% la toate vasele de gătit din gama Pensofal Bio Stone. Tehnologia Bio Stone se diferențiază prin învelișul cu efect de piatră ranforsat cu minerale dure, ultrarezistent la zgârieturi și substanțe abrazive. Acum poți să gătești preparate delicioase și sănătoase pentru familia ta, rapid și fără mult efort. Stratul antiaderent al produselor din gama Bio Stone permite gătirea alimentelor fără adaosuri suplimentare de grăsime. Ai nevoie de vase de gătit profesioniste pentru rezultate excelente. Alege tigăile, cratițele și tăvile cu tehnologie patentată!

Îndrăgostiți de aromele Italiei? Ce zici să pregătești în această seară paste delicioase sau pizza cu blat perfect? În magazinul online Diqis ai 20% reducere la accesoriile pentru prepararea bunătăților italienești. Adaugă în coș setul de 10 piese pentru pizza și surprinde-ți familia cu pizza preparată chiar la tine acasă. Nu uita și de răzătoarele pentru brânza! Și accesoriile pentru servire sunt la reducere. De la farfurii de pizza și feliator pentru pizza la lingura pentru servit spaghete și râșnițe de toate felurile, toate produsele te vor surprinde.

Vă așteptăm la cumpărături!Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti