Noutati

Oferte de Paște în magazinele online Frarom Shop și Diqis

Miercuri 05 Aprilie 2017

În perioada 4-18 aprilie te așteptăm la cumpărături în magazinele online Frarom Shop și Diqis. Ți-am pregătit toate accesoriile de care ai nevoie pentru masa de Paște! Produsele tale preferate de preparare și servire sunt acum la reducere.

Frarom Shop ți-a pregătit reduceri de 30% la toate accesoriile pentru prăjiturit: tăvi pentru cozonac, prăjituri, brioșe, tarte, ustensile de silicon și forme de silicon pentru prăjiturele. Găsești și tăvi pentru friptură sau tigăi antiaderente. Accesorii pentru vin, platouri și boluri de servire, tacâmuri, pahare de cocktail, toate au acum un preț special pentru tine. Descoperă aici toate produsele de care ai nevoie. Nu uita că ai livrarea gratuită la comenzi de peste 149 lei!

Iepurașul dichisit te așteaptă cu reduceri de 25% la peste 100 de articole pentru Paște. Descoperă în magazinul online Diqis cuțite profesionale, tigăi și cratițe, ustensile de bucătărie care nu zgârie suprafețele, boluri pentru mixare, răzătoare și alte accesorii pentru a pregăti toate bunătățile ca un profesionist. Și accesoriile pentru servirea mesei sunt acum la reducere. Pahare pentru vin sau șampanie, salatiere, seturi pentru cafea, râșnițe, obiecte decorative, descoperă-le pe toate aici. În plus, ai transport gratuit la comenzile peste 199 lei!

Grăbește-te, stocurile sunt limitate!

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti