Noutati

Pregatit sa gatesti ca un profesionist in Noiembrie?

Miercuri 31 Octombrie 2018

Visions, gama de vase cu capac, confecționate din sticlă ceramică Pyroceram, nu absoarbe mirosurile alimentare, aromele și nu se pătează, este transparentă și va permite să vedeți mai ușor mâncarea în timp ce gătiți. Materialul folosit la fabricarea setului este atât de rezistent la schimbările de temperatura, încât inginerii îl folosesc la confecționarea ferestrelor cockpit-ului navelor spațiale. O poți folosi direct din congelator, pe flacăra aragazului, în cuptorul tradițional, cuptorul cu microunde, pe plită cu gaz, electrică sau ceramică. Poate fi curațată în mașina de spălat vase.

Gama completa o gasiti aici: https://www.diqis.ro//catalogsearch/result/?cat=&q=visions


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti