Noutati

Testați produsele din colecția „Bambus”!

Luni 06 August 2012

Pe lângă tradiționalele jaluzele din bambus care oferă un farmec aparte unei case, bambusul poate fi integrat și altfel într-o locuință.

Accesoriile pentru casă din bambus sunt inedite și oferă sentimentul de naturalețe încăperii în care sunt folosite.

Recomandarea noastră de săptămâna aceasta sunt accesoriile pentru bucătărie din bambus: salatieră, platou pentru servire, olivieră, organizator tacâmuri și solnițe.

Elegante și practice, accesoriile pentru bucătărie din bambus pot fi combinate cu vesela de ceramică pentru un aranjament inedit al mesei.

Pe www.fraromshop.ro, toate produsele selectate din colecția „Bambus” au 10% reducere în perioada 6 august – 13 august 2012.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti