Noutati

O baie de poveste

Joi 25 Octombrie 2012

Visezi la o baie asortata? Vrei sa iesi de la dus direct pe un covoras de baie moale si pufos? Profita de cele mai noi oferte de pe www.fraromshop.ro.

Peste 50 de produse si accesorii de baie la reducere pana pe 3 noiembrie 2012.

Vezi produsele aflate la Oferte Speciale si alege culorile si materialele potrivite pentru baia ta! Accesorii de baie din portelan, inox, ceramica sau crom pentru o baie asa cum vezi numai in reviste.

Rasfata-te dupa o perdea de dus colorata, cu forme geometrice sau in alb si negru sau surprinde-ti musafirii cu cel mai elegant dispenser pentru sapun lichid din bambus si ceramica.

Si asta nu e tot! Daca esti din Iasi, te asteptam in magazinul home & deco Frarom Shop de pe strada Anastasie Panu nr.56 cu peste 100 de produse si accesorii pentru baie cu reduceri  cuprinse intre 15 si 20%.

Vino, cumpara si iti rasplatim fidelitatea! Vezi Regulamentul pentru a intra in posesia Cardului de Fidelitate
.

Promotia este valabila pana vineri, 2 noiembrie 2012.Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti