Noutati

Atelier culinar marca Frarom Shop & CTS Corner

Luni 19 Noiembrie 2012

Încingem tigăile, scoatem oalele noi și mirodeniile rare și ne punem pe gătit pentru publicul care trece vineri, 23 noiembrie 2012, prin Centrul Comercial Felicia Iași. Pentru câteva ore, vom demonstra că expresia „cu sare și piper” este esența succesului în bucătărie dacă trecem de barierele gasatronomice culturale și, pe lângă sare și piper, dăm un plus de savoare bucatelor folosind condimente din bucătăriile lumii.

Magazinul Frarom Shop din Iași, CTS Corner și Culinare.tv vă invită la atelierul culinar „Condimentează ca la carte!”

Vino vineri, 23 noiembrie 2012, între orele 17.00 și 20.00, în incinta Centrului Comerical Felicia din Iași, în față la CTS Corner, și vom descoperi împreună cum să combinăm într-un mod creativ condimentele!

Bloggerul culinar Elena Pădurariu va testa oalele italienești de la Pensofal, condimentele Bart și ingrediente pe care aproape fiecare le are în bucătărie: paste, baghetă, legume, kaizer, piept de pui etc. Rețetele vor fi simple și ușor de pregătit. Bonus: Elena ne va oferi câteva tipsuri despre cum alegem condimentele potrivite în funcție de felul pregătit.

La sfârșit, ne vom răsfăța papilele gustative cu bunătățile pregătite. Intră pe pagina noastră de Facebook pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi informații despre produsele și serviciile noastre!Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti