Noutati

Cadouri de la Frarom Shop

Joi 13 Decembrie 2012

De Sărbători, magazinul online Frarom Shop vă răsplătește cu reduceri la produsele pentru preparare și servire. Accesați acum lista cu Oferte Speciale și profitați de discountul de până la 50% la produsele aflate la Oferte Speciale.

Amenajați masa de Sărbători ireproșabil, iar cei dragi vor admira pentru inspirația de care ați dat dovadă. Oferiți un cadou personalizat și veți fi memorabilă!

La Frarom Shop, facem tot ce se poate pentru a vă ajuta să străluciți! 

Comandați și livrăm produsele imediat! Dacă sunteți din Iași, vă putem livra produsele la magazinul din strada Anastasie Panu nr.56, lângă Moldova Mall.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti