Noutati

Soluții pentru depozitare inteligentă, acum cu 20% reducere

Joi 11 Aprilie 2013

Nu știți cum să depozitați hainele groase în sezonul cald încât să fie ferite de molii, mirosuri neplăcute, dar și să ocupe puțin spațiu? Aveți nevoie să vă reorganizați mărunțișurile ca să găsiți mereu lucrurile de care aveți nevoie?


Fraromshop.ro v-a pregătit multe surprize ce țin de organizarea garderobei, a casei, dar și se întreținerea acestora. Toate produsele aflate la Oferte Speciale au o reducere de 20% până pe 23 aprilie 2013. Una dintre ofertele speciale în magazinul nostru online include husele de protecție împotriva prafului, a murdăriei și a moliilor, dar și dulapuri textile.


Înainte de a depozita hainele groase, le puteți face un tratament la domiciliu, îndepărtând scamele și puful cu unul din aparatele speciale. Cutiile și coșurile incluse în ofertă sunt utile pentru depozitarea lucrurilor de care nu aveți nevoie în sezon sau a jucăriilor celor mici.


Reducerea de 20% se aplică și pentru suporturile multifuncționale pentru genți, șosete sau produse de îngrijire aflate la Oferte Speciale. Dacă spațiul de depozitare nu este suficient, fiți fără grijă! Sacii cu vidare pentru haine sau pilote economisesc cu până la 75% spațiul din debara sau dressing.


Produsele sunt istețe, frumoase și ieftine, prețurile pornind de la 8 lei. Începeți curățenia de primăvară în mod eficient cu ofertele speciale din magazinul online FraromShop.ro!

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti